Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Prémium minőség

2018. május 20. - Luxuslakoauto

LMC_30.jpg_1024x576

Prémium kategóriás német minőségű gyártmány lehet a társunk az utazás során, ha az LMC Breezer A664 G választjuk, amikor lakóautót bérlünk. Jól felszerelt, minden igényt kielégítő csodajármű. A gyártó 12 év garanciát vállal és mindenki tudja, hogy egy cég rossz minőségre nem add ilyen hosszú időt.

 

Hat személy befogadására is tökéletesen alkalmas, tágas belső térrel, modern konyharésszel, 3-as gázégő munkalappal, grillezős mikrohullámú sütővel van felszerelve. A komfortos utazást a tempómat, bőr és velúr kárpitok , valamint a bőr kormány biztosítja. A levegő hőmérsékletéről télen-nyáron a jól kiépített klímarendszer gondoskodik, továbbá a nyári melegben az elhúzható sötétítő rolók és minden ajtóra és ablakra felszerelt szúnyoghálók segítenek a lakóautó még kellemesebbé tételében. Minden tekinteten ideális útitárs lehet akár hosszabb és rövidebb kirándulások alkalmával is.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr8513964146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása