Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

3 TIPP 2 személyes luxus lakóautó bérlésre!

2022. augusztus 15. - Luxuslakoauto

20220204_123557-1030x579.jpg_1030x579

2 személyes lakóautóval beutazni az országot?

A lakóautós kirándulás tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnének szabadon utazni. Akik nem szeretik a megkötéseket és a határidőket. Akik szeretnének a szabadban lenni, de mégis luxus körülmények között.

A lakóautós kirándulás megfelelő lehet a családok számára is, de talán két főnek a legtökéletesebb. Mégis miért?

A legtöbb lakóautónál figyelembe kell vennünk nagyon sok mindent. Egyrészt a lakóautóknak van súlykorlátja. Ez azt jelenti, hogy megvan, hogy az összsúly nem haladhatja meg a 3500 kilogrammot. Ebbe a 3500 kilogrammba pedig beletartozik maga a lakóautó, de az összes csomagunk, az utasok súlya is és minden lakóautós tartozék, mint a biciklitartó, stb.

Ezek a csomag- és súlyösszegek pedig csak nőnek, minél többen utazunk. Természetesen a súlykorlát is változik a nagyobb lakóautókkal, de azért mindenképp körültekintőnek kell lennünk.

Ha csak ketten megyünk, könnyebb a dolgunk. Kevesebb plusz tartozék, kevesebb súly, több tér, nagyobb szabadság. A 2 személyes lakóautó bérlése tehát nagyon jó megoldás lehet minden útra.

Lakóautós kirándulás hotel szoba helyett

Ha ketten indulnánk útnak, mindig felmerül a kérdés, hogy apartmanházba, hostelbe, egy kicsit drágább hotelbe menjünk-e.

Ha azonban nem fontos az alvóhely igazán, mert főként túráznánk, bicikliznénk és kint lennénk, akkor a lakóautó tökéletes megoldás. A lakóautóval ugyanis luxus körülmények között tölthetjük az éjszakákat, mégsem kell minden új helyszínen szobákat foglalni.

Jön a 3 TIPP

Miket vegyünk figyelembe 2 személyes lakóautó bérlésénél?

1.       hány napra tervezünk

2.       találjuk ki, mennyi csomagot, plusz dolgot szeretnénk magunkkal vinni

3.       gondoljuk át, milyen tartozékra lenne szükségünk még a bérlésnél.

A 2 személyes lakóautó bérléséhez tehát fontos tudnunk, hány napra tervezünk, közben mennyi időt töltünk el a 2 személyes lakóautóban. Ettől függ ugyanis, hogy mennyire felszerelt lakóautót keresünk. Fontos-e a sok csatlakozó, a tv, a mikró vagy a beépített sütő.

Ha vannak saját plusz tartozékaink, azokat is számításba kell vennünk. Grillsütők, kemping szék vagy kemping asztal.

Ha ezekkel mi magunk nem rendelkezünk, akkor mindenképp érdemes bérelni. Akár a sütőt, széket, de van módunk kerékpártartót, elősátrat is bérelni.

Ezeket azért is fontos szem előtt tartani, mert a lakóautóknak van egy 3500 kilogrammos súlykorlátja. Ebbe beletartozik maga a lakóautó, a csomagok és az utasok is súlya is.

Nézzen szét honlapunkon, a luxuslakoauto.hu-n, kérjen ajánlatot lakóautóinkra és utazzon szabadon 2022-ben is! Bármilyen egyéb lakóautó tartozékot is segítenek munkatársaink beszerezni. Önnek csak élveznie kell az utazást.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr917913659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása