Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Az eladó lakóautó ajánlatunk

2020. július 05. - Luxuslakoauto

Adria-670sl-11-300x200.jpg_300x200

E cikkben utána járunk és csoportosítjuk, hogy jelenleg mely eladó lakóautók megtalálhatók nálunk. A lista folyamatosan változik, hiszen úgy hozzáteszünk mi, úgy elvesznek az ügyfelek a kínálatból.

Cégünk úgy lakókocsi kölcsönzésnél, úgy eladó lakóautók közt is 3 kategóriát különböztet meg. Ezek a Prémium, a Luxus és az Integrált. Természetesen ezek úgy évjáratban, úgy felszereltségben mint árban is más-mást képviselhetnek, így mindenki megtalálhatja a magához illő járműt.

Amennyiben szinte új eladó lakóautó után nézne, úgy figyelmébe ajánlanám a Fiat Giottiline T45, Rapido 896 F vagy a Rapido 856F modelleket. Mindegyik lakóautó 2020-as évjáratú, 0 vagy nagyon kevés kilométerrel. Olyan funkciókkal vannak ellátva, mint a GPS, tolatókamera, klíma, Omnistor LED világítás, extra panorámás tetőablak, vagy éppen az exclusive design. Ezek természetesen csak egy töredéke a teljes felszereltségnek, teljes körű leírást a honlapon az adott eladó lakóautó adatlapján talál.

Amennyiben nem költekezne túl, egy szerényebb árcédulával, kissé több kilométerrel néhány kompromisszummal megbékélve választana az eladó lakóautóink közül, úgy érdemes szemügyre vennie az LMC Breezer A 664 vagy az Adria Coral XL 670 SL-t. Bármi kérdése akad, tegye fel a kommentszekcióban vagy keressen fel bennünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr8816003452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása