Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Kisméretű lakóautó – a kisebb méret, nagyobb lehetőségek

2023. január 25. - Luxuslakoauto

DSC_0177-1030x685.jpg_1030x685

 

A 2023-as év szóljon a szabadságról. Mentesítsünk magunkat a korlátoktól és a zajos várostól! Utazzunk a természetbe. Legyünk minél többet a családdal. Kapcsolódjunk ki. Ehhez pedig tökéletes választás lehet a lakóautós kirándulás. Elutazni egy „házban”, luxusban, miközben az ajtón kilépve az erdőben találhatjuk magunkat. Felettünk a csillagok, a Hold, kint grillezhetünk, bent pedig lefekhetünk a puha, luxuslakóautós ágyunkban.

Nem a méret a lényeg!

Nem mindig számít a méret! Nos, ha számít is, azt kell belátnunk, hogy néha a kisebb jobb. Mindjárt meg is magyarázzuk ezt!

Kicsi a bors, de…

A kisméretű lakóautó nagy vonalakban ugyanarra képes, mint „nagy társai”. Ez pontosan azt jelenti, hogy igazából semmilyen igényünkből nem kell alább adni.

Egyáltalán kinek ajánlunk nagyméretű-, s kinek kisméretű lakóautót?

Lakóautó választáskor több mindent is szem előtt kell tartani:

·        Hányan indulnánk útnak?

·        Mennyi napra tervezünk?

·        Mennyi felszerelésünk van, amit vinnénk magunkkal?

Ettől mindtől függ, hogy mekkora lakóautót választunk.

Mikor kell a nagyobb?

·        Ha többen utazunk.

·        Ha több napra tervezünk.

·        Ha sok a csomagunk.

·        Ha vinnénk bicikliket, stb.

Ha többen utazunk ugyanis, több alvó- és ülőhelyre is lesz szükség. Azonban, ha többen utazunk, több csomagunk is van. És minél több napra készülünk, annál több csomagunk lesz. És így hatványozódik a dolog.

Kinek a kicsi?

Most pedig, hogy már tudjuk, kinek jó a nagyméretű lakóautó, nézzük, kinek ajánljuk a kisméretű lakóautót.

A kisebb méretből fakadóan könnyebb a járművet kezelni. Könnyebb vele parkolni. Könnyebb tárolni. A kis méret általában hosszban is értendő, ugyanakkor a férőhelyeket illetően van a legnagyobb jelentősége. Ugyanis vannak 2-3, 4-5 személyes lakóautók is. Így pároknak, kiscsaládoknak tökéletesen megfelelhet egy kisméretű lakóautó.

Amint azt már cikkünk elején is említettük, kisméretükön kívül ezek a járművek semmiben sem múlják alul nagy társaikat. Ugyanúgy felszereltek nyárra-télre. Ugyanúgy található bennük konyha, LED tévék, csatlakozók, ágyak (ebből persze kevesebb).

Ám alapjáraton tehát teljesen felszerelt járművekről van szó.

Amennyiben kedvet kapott ahhoz, hogy párjával, családjával egy lakóautós kirándulásra induljon egy említett kisméretű lakóautóval, itt van önnek a luxuslakoauto.hu!

Cégünk továbbá nem kizárólag a lakóautó bérbeadásával, árusításával foglalkozik. Segítségére lehet a különféle egyéb kiegészítők beszerzésében. Legyen szó kempingkiegészítőkről vagy más dolgokról.

Ha tehát lakóautós kirándulás, akkor luxuslakoauto.hu!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr8618034126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása