Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Tudtad, hogy B kategóriás jogosítvánnyal is vezethetsz lakóautót?

2022. május 17. - Luxuslakoauto

Gondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne csak úgy bejárni egy-két tájegységet Magyarországon? Vagy azon kívül? De nem akarsz a szállásfoglalással bíbelődni? Egy vagyonba kerül egyébként is minden szállás, főleg, ha az egész családdal vágsz neki a nagy útnak. Vagy, ha esetleg csak most keresel szállást, már a nyár küszöbén. Ilyenkorra már a szállások nagyja betelt, mindenhol tömeg van és minden nagyon drága.

Nem lenne jobb ezt olcsóbban megúszni? Na meg kényelmesebben? De luxusban és bebiztosítva?

A lakóautó előnyei

Nézzük, miért essen tehát a választásod a lakóautóra utazásod során:

·       akármikor megállhatsz, szétnézhetsz az adott helyen, tájegységen. Nem függsz tehát a buszsofőrtől sem.

·       nincs meghatározott reggeli- vagy ebédidő.

·       nincs be- vagy kicsekkolás

·       nincs tömeg

·       napi díjban jobban kijössz, mintha hotelben szállna meg a család.

Kifogástalan állapot minden lakóautó esetében a luxuslakoauto.hu-val!

Biztosan felmerülnek azért benned kételyek. Például, hogy milyen állapotban vannak a bérelhető autók, vagy mi van, ha véletlenül történik valami út közben?

Cégünk kizárólag új járművekkel dolgozik, teljes körű biztosítást vállal, valamint folyamatos szervízelés alatt állnak. Bármilyen probléma esetén pótautót szolgáltat a cég, így nem kell semmin sem aggódni.

Felmerülhetett az a kérdés is benned, hogy mégis milyen jogosítványra van szükség egy ilyen nagyobb méretű lakóautó vezetéséhez?

A lakóautó bérléséhez a kaució és a díjak kifizetése mellett minimum 2 évnél régebbi B kategóriás jogosítványra van szükséged. Tehát nem kell aggódni, a lakóautó B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető.

Lakóautó bérlés tehát B kategóriás jogosítvánnyal is lehetséges.

Úgy tűnik, így már semmi sem állíthat meg, hogy biztosan jól érezd magad a vakáció során.

Ha bármilyen felmerülő eszközigényed van, az is megoldható például a campshop.hu oldalán. Kezdve az olyan szükségektől, mint az étkészlet vagy a világítás. Bármi megoldható!

Indulj el Szegedről, juss el a Balatonig vagy indulj a Balatonról és juss el Egeren át Debrecenig. Nézd meg az ország legszebb tavait és erdőit. Közben pedig töltsd az éjszakát luxusban. Mindehhez tényleg csak te, a család és egy B kategóriás jogosítvány kell.  

Lakóautóink bérleti díjait és minden tulajdonságát megtalálod honlapunkon, a luxuslakoauto.hu-n. Más ajánlattal kapcsolatban vedd fel munkatársainkkal a kapcsolatot.

Vágj bele a kalandba, pihenj luxusban, akár egyedül, akár barátokkal vagy családdal.

Dönts a szabadság mellett! Dönts a luxuslakoauto.hu mellett!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr4217840003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása