Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Igen, télen is használható a lakókocsi, mert 4 évszakos!

2022. december 11. - Luxuslakoauto

A lakókocsis kirándulás lehet az új favorit. Távol a várostól, távol a zajoktól. Csak a család és a természet. Az utazás és az éjszakák pedig luxus körülmények között élhetőek át.

A lakókocsis kirándulások előnyei, hogy nem vagyunk röghöz kötöttek. Senki nem mondja meg, mikor reggelizzünk, mikor csekkoljunk be, vagy csekkoljunk ki.

Napkeltére lehet ébredni, csillagok alatt elaludni. A nyári éjszakákon a lakókocsi előtt reggelizni és vacsorázni. Télen pedig egy kiadós téli tóra után meg lehet bent melegedni és forró kakaót inni.

Miért van egyáltalán szükség 4 évszakos lakókocsira?

Lakókocsis kirándulás legtöbbeknek minden évszakban eszükbe juthat, kivéve télen. A három melegebb évszak ugyanis mindig csalogató. Sőt, a kirándulásoknak a legjobb időszak a tavasz és az ősz, hiszen ezek az évszakok nem kecsegtetnek nagy meglepetésekkel és szélsőséges viszonyokkal.

A négy évszak közül bármelyikben élvezet lehet a lakókocsis kirándulás.

Tavasszal és ősszel tehát a kellemes időjárásnak köszönhetően betervezhetünk bicikli- vagy gyalogtúrákat, gombászást, madárlest.

Cégünk által kínált luxus lakóautók mindegyikére felszerelhető kerékpártároló. Biztosítani tudunk grillfelszerelést, gázpalackot, kempingfelszerelést. Önöknek tényleg csak élvezni kell a kirándulást.

A főszezonon kívüli lakókocsis kirándulások előnyei

Luxus lakókocsiaink klimatizáltak és fűtöttek. Tökéletes nyílászárókkal rendelkeznek. Minden lakókocsi teljesen felszerelt, TV, USB csatlakozók, konyha. Be lehet kuckózni, filmezni, majd tovább folytatni a téli túrát, a síelést.

Főszezonon kívül cégünk kedvezményesen kínálja luxuslakóautóit bérbadásra. Majdnem 10.000 forinttal tud olcsóbban lakóautót bérelni főszezonon kívül. Ez az időszak január elsejétől május 31-ig tart. Az utószezon pedig szeptember 1-től december 31-ig.

Akkor is kedvezményesen tud bérelni, ha például több, mint 16 napig tervez úton lenni.

Mitől lesz egy lakókocsi 4 évszakos?

A lakókocsi tehát attól tud 4 évszakos lenni, hogy

-          Klimatizált

-          Fűthető

-          Alkalmas minden évszak és időjárásra.

A lakókocsik önmagukban tehát felszereltek és felkészültek minden évszakra. Azonban használójának is mindenre fel kell készülnie.

Legyen elsősegélykészlet, kempingfelszerelés, meleg- és hideg ruhák, evőeszközök, edények, poharak, bögrék. Takarók, bicikli, szúnyogírtó.

Amennyibe 4 évszakos lakókocsit keres, nézzen szét honlapunkon. Számos modell közül válogathat. Legyen szó 2, 4 vagy 6 személyes lakóautóról, nálunk mindent megtalál.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr5617996278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása