Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Eladó lakókocsit keres? Nézze meg a Citroen Giottiline T45-t!

2020. szeptember 11. - Luxuslakoauto

Giottiline-T45-3.jpg_1024x681

Melyek a legfontosabb jellemzők egy eladó lakókocsi projekt első lépésénél? Természetesen az utazó és alvó helyek száma. Mai főszereplőnknél a Citroen Giottiline T45 eladó lakókocsinál 5 utazó és 6 alvó hellyel kell gazdálkodnunk. (Mi értelme a plusz egy alvó helynek? Nem tudom, aki esetleg megfejti, írja le kommentbe alul!)
Na szóval, amikor mondjuk párhuzamosan találunk olyan járművet amelyiknél megfelelő az árazás és a helyek száma, akkor lépünk tovább.

A külsőre nem kell sokat adnunk, legalább is személyes megítélésem alapján. Mindegyik kellően jól néz ki, valamelyik kissé formásabb, valamelyik jobban mackósabb. De ne ez döntsön e fontos kérdésben!

Na szóval, lépjünk is tovább, pontosan be az eladó lakókocsi ajtaján és nézzünk körbe. Ezt nem mellesleg, megtehetjük a weboldalon, a lakókocsi adatlapján. Itt 360 fokos nézetet nyithatunk meg, amivel részletes képet kaphatunk az egész belsőről. Itt üljünk bele egyik-másik székbe, próbáljuk ki az ágyat, forogjunk, érezzük meg a helykínálatot.
Majd végezetül nézzük át az extrákat és ha van számunkra életbevágó funkció, akkor abból ne engedjünk! Hiszen jó eséllyel hosszú időre választunk járművet az eladó lakókocsik közül, legyen hát az Az Igazi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr8416205878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása