Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Nyugodt álmok a szabadban – éjszakázás lakóautóval

2023. október 02. - Luxuslakoauto

legkisebb_lakoauto.jpg_1024x683

Lakóautós kirándulás 2023-ban is? Sőt, 2024-ben is!

A lakóautós kirándulás idén is és mindig örök kedvenc lesz. Szabadság, életérzés, természet. Északázás lakóautóval? Igenis megéri! A lakóautós kirándulás szabadságot ad a szabadság ideje alatt! Mutatjuk, mire érdemes figyelni, ha ilyen utazásra adjuk a fejünket és éjszakázásra lakóautóval!

Szempontok lakóautós kirándulás előtt

A lakóautós kirándulás sok szervezést igényel. Ki kell találni, hogy:

-         Hová megyünk

-         Mikor megyünk

-         Mennyien

-         Milyen területre

-         Milyen évszakban

-         Mennyi holmira lesz szükségünk

Ha nyáron megyünk, kellenek a naptejek és szúnyogírtók. Ha télen megyünk, akkor meg a sok meleg ruha. Ha tervezünk túrázni a környéken, akkor túrafelszerelések és esetleg biciklik. Ha tervben van egy esti sütögetés, akkor grillfelszerelés is kell.

Sok szempont, sok tervezés. Nem mindegy az sem, hogy hol szeretnénk letáborozni esténként. Európán belül nagyon eltérőek a kempingezési szokások és szabályok.

Európa országaiban más-más szabályok vannak érvényben. Sőt országon belül is lehetnek különbségek azt illetően, hogy a kempingeken kívül hol lehet éjszakázni. Az autópálya parkolókban kamionok számára kialakított parkolókban például egyébként sem jelent gondot az éjszakázás sok esetben. Más helyeken azonban jogszabály tiltja ezt a tevékenységet.

Vannak országok, ahol a kempingen kívüli éjszakázás egyszerűen csak tilos. Ilyen Görögország, Hollandia vagy Luxemburg. Máshol viszont helyileg van szabályozva, mint Franciaországban vagy Németországban. Fontos tehát, hogy mielőtt nekivágunk a túránknak, helyi szinten is érdeklődjünk a szabályokat illetően.

Vadkempingezés helyett luxus körülmények

A lakóautós kirándulással kiküszöbölhetjük, hogy megbüntessenek minket. És valljuk be őszintén, senkinek sincs szüksége arra, hogy a kirándulása és szabadsága végén megbüntessék. Éppen ezért a lakóautó biztonságot ad. De mindeközben ugyanolyan jó élményben lehet részünk, mintha a szabadban sátraznánk.

Ha tehát lakóautóval vágunk neki az útnak, akkor mindenképpen:

  • szabadabban utazhatunk,
  • nincsenek szállásproblémák,
  • kényelmesen elalhatunk, ha megpihennénk.

Ne feledje, ha luxus körülmények között, de a szabadban szeretne lenni, válassza a lakóautós kirándulást. Ha pedig lakóautó, akkor luxuslakoauto.hu. Kérjen ajánlatot még ma, akár bérlésről akár vásárlásról van szó. Válassza ki az Ön és családja számára a legmegfelelőbb lakóautót és keljenek útra!

Ha pedig egyéb felszerlésre lenne igényük, bármilyen kempingfelszerelésre, keressék fel a campshop.hu oldalát. Legyenek felkészültek, ne érje Önöket, ha lehet, semmilyen meglepetés!

A lakóautós kirándulás szabadságot ad a szabadság ideje alatt!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr1818225247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása