Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

TelAir tető klíma, a fontos útitárs!

2024. február 27. - Luxuslakoauto

Lakóautós utazás minden évszakban? Természetesen!

A lakóautós utazás tökéletes választás lehet úgy nyáron, mint télen. Igazából akármilyen évszakról és időjárásról is legyen szó, a lakóautó egy tökéletes szállással egybekötött utazási alkalmatosság. Tökéletes kombinációja ez a kényelemnek és a funkciónak is. Utazik, úton van, de közben luxus körülmények között ébredhet.

Tehát, akár télen, akár nyáron, akármilyen időben is indulnak útnak, azért pár dologra ilyenkor érdemes figyelni. A saját magunk megfelelő öltözete mellett figyelmet kell szentelnünk járművünk „öltözetére” is, tehát érdemes télen például ponyvával felruházni azt. De ugyanakkor nyáron pedig a hűvös időt érdemes fenntartanunk. Erre jó megoldás a klíma.

Az utólagosan beépíthető, klímaszett hatékony megoldás, akár hűtésről akár fűtésről van szó. Válassza a kényelmet nyári utazásai során a lakókocsi tető klímák biztosítják a hatékony hűtést.

A lakóautó megfelelő hőmérséklete sokban hozzájárul ahhoz, hogy hogy érezzük magunkat a kirándulás során. Télen melegre, nyáron hűvösre lesz szükségünk. A megfelelő hőmérséklet tehát kardinális kérdés.

Amikor saját lakóautót vásárolunk, akkor szép lassan érdemes befektetni ilyesmi termékekbe is. Hasonló befektetés a takaróponyva vagy például a kempingfelszerelések is. Ezekre persze időközben derül fény. A takaróponyva például olyan kiegészítő, amit mindenképp érdemes a lakóautóhoz rögtön megvásárolni. Ez ugyanis a tároláshoz elengedhetetlen. Az, hogy hogyan óvjuk a lakóautót kihat arra, meddig tudjuk jól használni.

A klíma alapvetően nem elengedhetetlen, de a kényelemért mégis csak fontos lehet.

Miben különleges a TelAir Dual 8400 H 2200 W tető klíma?

De hogyan is válasszunk lakóautó tető klímát? Egyszerűen! Döntsön a TelAir Dual 8400 H 2200 W tető klíma mellett.

A TelAir Dual 8400 H 2200 W tető klíma különlegessége abban rejlik, hogy automatikus légkondicionáló berendezésről van szó, ami hőszivattyú-technológiával működik.

A Telair Dualclima 8400H tetőre szerelhető monoblokk légkondicionáló rendszere alkalmas közép- és nagy lakóautók és lakókocsik tetejére történő felszerelésre. Különös figyelmet fordítva a hatékony működésre mind beltéren, mind kültéren.

A termék jellemzői közé tartozik többek között:

  • Nagyon csendes
  • Hűtés és fűtés funkció
  • Beépített LED
  • Elforgatható levegő kimenetek elöl és hátul
  • Programozható időzítő funkció
  • Anti jég szonda
  • Belső szűrők, cserélhetők és moshatók
  • Hőszivattyú (A nagy teljesítményű hőszivattyúval felszerelt fűtőelem 2,4 KW fűtőteljesítményt szolgáltat, mindössze 0,92 kW fogyasztás mellett!!!
  • Automatikus vezérlés
  • távirányító

Másrészt pedig a hűtőteljesítménye 2460/8400 (W/BtuH), fűtésteljesítménye pedig 2500/8500 (W/BtuH). Külső mérete (sz*m*mét) 980x239x650cm, belső méretei pedig 600x49x520cm. Tömege 34 kilogramm, a tetőkivágási mérete pedig 400x400 mm. Névleges feszültsége 230V.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr5918340123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása