Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Lakóautó bérlés esetén a mi ajánlatunk egy vadiúj Rapido lakóautó

2021. április 14. - Luxuslakoauto

kepatmeretezes_hu_GOPR0171.jpg_1024x768

Ha Ön érdeklődik a lakóautó bérlés iránt, de nem tud merre indulni a témában, segítünk! Nem kell lemondania a várva várt nyaralásról, csak mert nem jártas a megfelelő „útitárs” kiválasztásában! A Luxuslakóautó munkatársai segítenek a helyzet felmérésében és a legjobb döntés meghozásában.  Hadd mutassunk be most egy általunk kedvelt modellt, amely a RAPIDO 856F névre hallgat!

A szóban forgó jármű egy 2020-as évjáratú Rapido lakóautó. Ez azt takarja, hogy a felépítmény alapját egy Fiat Ducato alváz képezi. Hajtóanyaga diesel, hengerűrtartalma 2287 cm3, és az egészet 140 lóerő mozgatja. Bérlését kisebb családoknak vagy társaságoknak ajánljuk. Ugyanis 4 alvó- és 4 utazóhellyel rendelkezik. Emellett nem hátrány, ha az utasok kedvelik a luxus körülményeket. A RAPIDO 856F egy integrált modell, amely rendelkezik a legkorszerűbb felszereléssel és számos szórakozási lehetőséggel. Ide soroljuk többek között az állófűtés és a menetklíma, valamint a 2 db LCD TV-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr2316498804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása