Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Kiváló állapotú és felszereltségű lakóautó bérlése a luxuslakoato.hu-n

2021. szeptember 02. - Luxuslakoauto

Rapido_896F_(6).JPG_1024x681

Ha lakóautó vagy lakóbusz bérlést fontolgat, válassza ki az Önnek megfelelő járművet a luxuslakoauto.hu bőséges kínálatából.

Cégünk a lakóautók és lakóbuszok terén eminens helyet foglal el Magyarországon. Tőlünk jutányos áron kölcsönözheti ki azt a kényelmes és jól felszerelt szabadidős járművet, amely biztosítja Önnek a felejthetetlen nyaralást.
Az utasok komfortérzetét olyan kiegészítők garantálják, mint:

·        a derék- és kartámasszal ellátott ülések,

·        az állítható kormányoszlop,

·        a pohár - és flakontartó,

·        a felhajtható térkép- és irattartó.

A lakóautó vagy lakóbusz légterének kellemes hőmérsékletéről a nagy teljesítményű, kétirányú turbóventilátorok gondoskodnak.
Járműveink nem csupán rendkívül kényelmesek, hanem makulátlanul tiszták is! Ezt az ózongenerátoros fertőtlenítéssel érjük el.
A teljes utazótér sterilizálásának műveletét minden bérlés előtt elvégezzük. Ez a vegyszermentes, környezetbarát fertőtlenítési módszer a mikroorganizmusok egyik legfélelmetesebb ellensége.
Nálunk a lakóautó bérlés és lakóbusz bérlés biztonságos és egyszerű folyamat. A kölcsönzéskor ügyfeleink mindig megbízható, rendszeresen szervizelt járműveket kapnak kézhez. 
Az általunk bérbe adott lakóbuszokra és lakóautókra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk.
Kérjen tőlünk ajánlatot az
info@luxuslakoauto.hu e-mail címen vagy a +36 70 420 3581-es telefonszámon.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr916679050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása