Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

A legnagyobb lakóautó márkák

2022. január 13. - Luxuslakoauto

Rapido_896F_2020_(10).JPG_1024x681

A lakóautók piaca és technológiája nagyon nagyot fejlődött az elmúlt években. Ezt láttuk mi a Luxuslakóautónál. Ezért most egy rövid írásba szedtük össze leendő ügyfeleinknek és a lakóautók iránt érdeklődőknek az általunk is forglamazott, legkiválóbb márkákat.

Lakóautó márkák Magyarországon – a nálunk legnépszerűbbeket többynire Németországban, Olaszországban és Franciaországban gyártják. Az európai lakóautós kultúra némileg eltér az amerikaitól, így az itteni márkák is a mi kontinensünk igényeihez idomulnak. A német, olasz és francia lakóautó márkák tekintetében gyakorlatilag ugyanazok a jellemzők fedezhetők fel, mint ezen országok népszerű személyautói esetében.

A francia Rapido által gyártott szabadidős járművek rendkívüli felszereltségükről híresek. Megtalálhatók bennük mindazon érdekes és kreatív megoldások, melyek a francia autógyártást egyébként is jellemzik.

A Trigano Group egy olaszországi lakóautó gyártó. Európában ma vezető szerepe van. A nagy olasz konszern különböző elnevezések alatt értékesíti szabadidős járműveit. Futnak modelljeik Eura Mobil és Roller Team néven.

A Knaus Tabbert Group németországi eredetű. Ők forgalmazzák természetesen a Knaus modelleket, de a Weinsberget is. Ez utóbbi integrált lakóautó révén kerültünk velük mi is kapcsolatba. Ő a legnépszerűbb nálunk a négytagú családok körében.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr6016813238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása