Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Milyen lehetőségeket rejt egy GIOTTILINE T37 2021 lakóautó?

2021. május 12. - Luxuslakoauto

giottiline-t37-2021-1-1030x758.jpg_1030x758

A megfelelő lakóbuszok kiválasztása mindig nagy körültekintést igénylő feladat. Legelőször is fontos, hogy a bérlő alaposan átgondolja és összefoglalja az igényeit. Ebben a folyamatban jó, ha mindenki részt vesz, aki majd utazni fog. Ezzel elkerülhető, hogy az utasok kellemetlenül érezzék magukat a járműben. Hosszabb utazások esetében ez meghatározhatja az egész időszak alatti hangulatot.

Az igényeket ezután egyeztetni kell a kínálatban lévő járművek tulajdonságaival. Minden esetben a lakóautó bérlés folyamatában érdemes kikérni egy szakember véleményét. Ő olyan részletekre is felhívhatja a figyelmünket, amelyek egyébként elkerülnék a figyelmünket.

Azt, hogy mire érdemes figyelni, egy példa segítségével mutatjuk be. Szemléltetésül a GIOTTILINE T37 2021 modellt mutatjuk be. Ez egy félintegrált kialakítású lakóautó, amely diesel meghajtású. Fontos, hogy 5 utazóhellyel, azonban 6 alvóhellyel rendelkezik. Az extra alvóhely az ebédlőasztal helyén alakítható ki. A kényelmességét csökkentheti, hogy darabokból kell összerakni. A komfortot szolgáló berendezései a következők: menetklíma, állóklíma, fűtés, páraelszívó, szúnyogháló a bejárai ajtón. Szórakozási lehetőséget a 2 db LCD TV biztosít, amelyek rendelkeznek USB és HDMI csatlakozókkal. A kerékpározás hódolói számára külön öröm lehet, hogy 4 db kerékpár is biztonságosan szállítható és tárolható a járművön.  

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr5716528684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása