Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Luxuslakoauto.hu hivatalos blogja

Ki áll a luxuslakoauto.hu mögött?

2018. március 14. - Luxuslakoauto

3.jpg_1024x576

A LITS Energy Kft. 2009 nyarán alakult, az országban az egyik legnagyobb és legtapasztaltabb légtechnikával foglalkozó cége, mely mögött az alapító a lakóautók szerelmesei közé sorolható. Már évek óta kerestek egy új szegmenst, amivel az épület gépészet mellett tevékenykedhet a cég. Ezért a cégvezető 2017 nyarán elhatározta magát, hogy a LITS Energy Kft lakóautókat vásároljon megbízható partnerektől. Így a vállalkozás elkezdhetett prémium, prémium plusz és luxus felszereltségű lakóautó bérlés, lakóautó kölcsönzéssel foglalkozni.

 

Az új tevékenység megkezdéséhez a Luxuslakoauto.hu fantázianéven hoztak létre egy új weboldalt, melyen keresztül a látogatók minden információt megtudhatnak a lakóautókról.

 

Az ügyvezető elmondása szerint a lakóautó bérlés és lakóautó kölcsönzés Magyarországon egy családnak vagy egy négy-hat fős társaságnak sokkal jobban megéri évenként akár 30 napra, mintha vásárolnának sajátot.

 

A vállalkozás célja az, hogy kizárólag jó minőségű szolgáltatást nyújtsanak, és mindent megtegyenek annak érdekében, hogy feledhetetlen nyaralása- utazása legyen a tisztelt lakóautó bérlőknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakoauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr1413738020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása